Waarom Company?

Company Bedrijfskleding

Het inkopen van werkkleding is vaak niet een activiteit dat bedrijven graag zelf doen. Andere werkzaamheden zijn belangrijker en het kiezen van werkkleding wordt vaak op de lange baan geschoven. Maar goede en representatieve werkkleding draagt bij aan het beeld wat een bedrijf geeft aan zijn klanten. Daarnaast kan het inkopen van werkkleding een eindeloos proces zijn, kiezen tussen verschillende merken en pasvormen.

Company Bedrijfskleding ontzorgt daarom zijn klanten op alle facetten van bedrijfskleding in de omgeving van Bergeijk, Valkenswaard en Eindhoven. Zo geven wij een passend advies en beheren we niet alleen de voorraad maar ook het budget, eventueel per medewerker.

Door bijna twintig jaar ervaring in de vrijetijdskleding zijn wij bekend met de verschillende pasvormen van kleding. Hierdoor kunnen we een geschikt advies geven aan iedereen.

Dit doen we met een snelle, betrouwbare levering en persoonlijk contact. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen, ‘kan niet’ staat dan ook niet in onze woordenboek. Heb je alleen tijd in de avond of ben je niet constant op dezelfde locatie? Geen probleem, wij zorgen dat we op de gewenste locatie op het gewenste tijdstip er zijn. Of dit nu in de regio Bergeijk, Valkenswaard of Eindhoven is, wij staan klaar voor jou.

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier en nieuwsgierig geworden naar de hulp die wij kunnen bieden? Kijk snel naar de mogelijkheden van het assortiment. Wil je liever direct contact opnemen? Hier vind je onze contactgegevens.

agreement-3574522_1920