Bouw

Werkkleding Bouw

De bouw. Een branche waarin er veel werk wordt verzet. Bouwvakkers moeten daarom vrij en veilig kunnen bewegen in hun werkkleding. Company Bedrijfskleding kent de bouwsector goed. Door onze ervaring begrijpen we waar de werkkleding aan moet voldoen en vinden we snel een passende oplossing. Dit vind je onder andere in ons assortiment:

  • Werk(spijker)broeken
  • Werkjassen/ softshell jassen
  • Werktruien
  • Werkpolo’s
  • Veiligheidsschoenen

Wij bieden een breed collectie aan werkkleding aan voor bouwbedrijven. Meer weten over de mogelijkheden van Company Bedrijfskleding? Neem vrijblijvend contact met ons op. We zoeken graag naar de ideale werkkleding voor jouw bedrijf!

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende gesprek!

Onze klanten in: Bouw

kempen Cladding

Kempen Cladding

Kempen Cladding biedt dak- en geveloplossingen aan. De medewerkers moeten zich vrij kunnen bewegen op grote hoogtes. Om dit werk te kunnen doen is veilig en makkelijk dragende kleding noodzakelijk. Company Bedrijfskleding heeft daarom ervoor gezorgd dat de medewerkers van Kempen Cladding passende werkkleding draagt, van top tot teen. Zo dragen de medewerkers niet alleen…

Westerveld

Westerveld Installatietechniek

Westerveld Installatietechniek is een allround installatiebedrijf voor onder andere loodgieterswerk, dakbedekking en badkamerrenovaties. Passende en makkelijk dragende kleding zijn noodzakelijk pijlers voor deze activiteiten. Dankzij het veelzijdig aanbod van Company Bedrijfskleding lopen de medewerkers momenteel rond in de juiste werkkleding.