Onze Klanten

Alle
  • Alle
  • Bouw
  • Detailhandel
  • Metaal
  • Overig
  • Zorg
Service apotheek

Apotheek Valkenswaard/ Vlaslant

Ook heeft Company Bedrijfskleding klanten in de verzorgende sector. Zo dragen de medewerkers van Apotheek Vlaslant en Apotheek Bergeijk momenteel blouses en blazers uit het assortiment. De kleding zorgt voor een nette en vakkundige uitstraling die past bij een apotheek.
Drukwerk

Bakkerij van Heeswijk

Bakkerij van Heeswijk is al decennialang een begrip in de omgeving van Bergeijk en Valkenswaard en Veldhoven. De bakkerijen vallen in de prijzen door hun kwaliteit, service en klantgerichtheid. Met dank aan Company Bedrijfskleding draagt de uitstraling van de medewerkers momenteel bij aan de waardes van de organisatie.
logo jansenverhuur type container jpg

Janssen Verhuur

Jansen Verhuur is al meer dan 27 jaar gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van hoogwerkers bouwgereedschappen, tuinmachines en steigermaterialen. Werken met deze machines en materialen moet veilig en efficiënt gebeuren. Sinds enkele jaren werkt het bedrijf daarom in gepaste kleding en schoenen van Company Bedrijfskleding.
Ad Kokx Witgoed

Ad Kokx Witgoed

Ad Kokx Witgoed is leverancier van huishoudelijke apparatuur voor mensen in de omgeving Eersel. Het witgoedbedrijf vindt een persoonlijke benadering en snelle service van belang. Company Bedrijfskleding heeft dezelfde pijlers. Daarom hebben we de medewerkers Ad Kokx Witgoed snel voorzien van werkkleding. Van top tot teen lopen de medewerkers nu rond met producten uit ons assortiment.
Veco logo

Veco

Veco Industriële Lakspuiterij brengt kwalitatief hoogwaardige coatings aan op metalen, aluminium, kunststoffen en interieuronderdelen. Bij Veco staat niet alleen de kwaliteit van het spuitwerk maar ook een goede uitstraling van het bedrijf hoog in het vaandel. Wij als Company Bedrijfskleding begrijpen dat. De door ons geleverde werkkleding zorgt dan ook voor de juiste uitstraling van de lakspuiterij.
Bax Metaal

Bax Metaal Group

Bax Metaal is al jaren een begrip in de regio. Samen met vier andere bedrijven vormt de organisatie Bax Metaal Group. De organisaties zochten een goede leverancier van bedrijfskleding voor elke organisatie. De veelzijdigheid van Company Bedrijfskleding maakt ons een geschikte partner in bedrijfskleding voor Bax Metaal Group.
Westerveld

Westerveld Installatietechniek

Westerveld Installatietechniek is een allround installatiebedrijf voor onder andere loodgieterswerk, dakbedekking en badkamerrenovaties. Passende en makkelijk dragende kleding zijn noodzakelijk pijlers voor deze activiteiten. Dankzij het veelzijdig aanbod van Company Bedrijfskleding lopen de medewerkers momenteel rond in de juiste werkkleding.
kempen Cladding

Kempen Cladding

Kempen Cladding biedt dak- en geveloplossingen aan. De medewerkers moeten zich vrij kunnen bewegen op grote hoogtes. Om dit werk te kunnen doen is veilig en makkelijk dragende kleding noodzakelijk. Company Bedrijfskleding heeft daarom ervoor gezorgd dat de medewerkers van Kempen Cladding passende werkkleding draagt, van top tot teen. Zo dragen de medewerkers niet alleen schoenen en werkbroeken maar ook jassen en polo T-shirts uit het assortiment van Company Bedrijfskleding.