Detailhandel

Werkkleding detailhandel

De detailhandel is een van de grootste en meeste diverse sector van Nederland. Het werk binnen deze branche is vaak intensief en met veel klantcontacten. Werkkleding moet dan ook verzorgd eruit zien en bestand zijn tegen het veelvuldig wassen. Company Bedrijfskleding biedt daarom representatieve werkkleding aan dat op hoge temperatuur gewassen kan worden. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • blouses/overhemden
  • schorten/sloven
  • polo’s
  • polosweaters
  • werkspijkerbroeken
  • softshell jassen

Benieuwd naar de juiste werkkleding voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met ons. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende afspraak op locatie.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende gesprek!

Onze klanten in: Detailhandel

Ad Kokx Witgoed

Ad Kokx Witgoed

Ad Kokx Witgoed is leverancier van huishoudelijke apparatuur voor mensen in de omgeving Eersel. Het witgoedbedrijf vindt een persoonlijke benadering en snelle service van belang. Company Bedrijfskleding heeft dezelfde pijlers. Daarom hebben we de medewerkers Ad Kokx Witgoed snel voorzien van werkkleding. Van top tot teen lopen de medewerkers nu rond met producten uit ons…

Drukwerk

Bakkerij van Heeswijk

Bakkerij van Heeswijk is al decennialang een begrip in de omgeving van Bergeijk en Valkenswaard en Veldhoven. De bakkerijen vallen in de prijzen door hun kwaliteit, service en klantgerichtheid. Met dank aan Company Bedrijfskleding draagt de uitstraling van de medewerkers momenteel bij aan de waardes van de organisatie.