Overige

Bedrijfskleding

Staat jouw branche er niet tussen? Geen probleem, Company Bedrijfskleding is in staat om iedereen te voorzien van de juiste werkkleding. In ons klantenbestand vind je niet alleen de genoemde branches. Zo leveren wij ook aan autogarages, verhuurbedrijven, lakspuiterijen en stichtingen. Daarnaast zijn we ook leverancier van onder andere promotiekleding en kampioenschap kleding.

Het motto van Company Bedrijfskleding? Niets is onmogelijk. Er is immers overal een oplossing voor. Nieuwsgierig naar jouw oplossing op het gebied van bedrijfskleding? Wij lichten graag de mogelijkheden toe tijdens een persoonlijk gesprek.

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak!

Onze klanten in: Overige

Veco logo

Veco

Veco Industriële Lakspuiterij brengt kwalitatief hoogwaardige coatings aan op metalen, aluminium, kunststoffen en interieuronderdelen. Bij Veco staat niet alleen de kwaliteit van het spuitwerk maar ook een goede uitstraling van het bedrijf hoog in het vaandel. Wij als Company Bedrijfskleding begrijpen dat. De door ons geleverde werkkleding zorgt dan ook voor de juiste uitstraling van…

logo jansenverhuur type container jpg

Janssen Verhuur

Jansen Verhuur is al meer dan 27 jaar gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van hoogwerkers bouwgereedschappen, tuinmachines en steigermaterialen. Werken met deze machines en materialen moet veilig en efficiënt gebeuren. Sinds enkele jaren werkt het bedrijf daarom in gepaste kleding en schoenen van Company Bedrijfskleding.