Schoenen

Werkschoenen

Schoenen, je hebt ze in allerlei soorten en maten. Dit is niet anders met werkschoenen. Voor elke job zijn er namelijk andere schoenen nodig. Company Bedrijfskleding heeft daarom een breed assortiment zodat elke sector bij ons terecht kan. In onze collectie vind je onder andere:

  • veiligheidsschoenen
  • werkschoenen
  • winterlaarzen
  • instap werkschoenen
  • lasschoenen

Nieuwsgierig naar de juiste werkschoenen voor jou? Graag kijken wij samen naar de mogelijkheden van ons assortiment in een persoonlijk gesprek.

Nieuwsgierig?

Op zoek naar een speciale werkschoen of benieuwd naar ons assortiment?

Onze klanten in: Schoenen

logo jansenverhuur type container jpg

Janssen Verhuur

Jansen Verhuur is al meer dan 27 jaar gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van hoogwerkers bouwgereedschappen, tuinmachines en steigermaterialen. Werken met deze machines en materialen moet veilig en efficiënt gebeuren. Sinds enkele jaren werkt het bedrijf daarom in gepaste kleding en schoenen van Company Bedrijfskleding.

kempen Cladding

Kempen Cladding

Kempen Cladding biedt dak- en geveloplossingen aan. De medewerkers moeten zich vrij kunnen bewegen op grote hoogtes. Om dit werk te kunnen doen is veilig en makkelijk dragende kleding noodzakelijk. Company Bedrijfskleding heeft daarom ervoor gezorgd dat de medewerkers van Kempen Cladding passende werkkleding draagt, van top tot teen. Zo dragen de medewerkers niet alleen…